Administraţie

Planuri pentru 2019 la Olăneşti

După un 2018 foarte bun din punct de vedere al administraţiei locale, Staţiunea Băile Olăneşti se pregăteşte pent noi proiecte ambiţioase şi în anul viitor. Veste bună este că marele proiect de iluminat stradal o să fie finalizat până la Sărbătorile de Crăciun.

“Consiliul Local şi-a propus multe lucrări în acest an. O parte am reuşit să le finalizăm deja, altele sunt în derulare şi o a treia parte se vor termina în 2019. Un proiect foarte important este acela de refacere a iluminatul stradal, derulat prin PNDL 2. Până la debutul sărbătorilor de iarnă Băile Olăneşti o să fie o staţiune iluminată modern. Se vor înlocui peste 200 de corpuri de iluminat, cu unele cu o luminozitate ridicată care vor da un alt aspect oraşului”, a declarat primarul Sorin Vasilache.

Aşa cum a anunţat, planurile pentru anul viitor sunt şi ele mari.

“Vrem să demolăm o clădire care se află în incinta Liceului Tehnologic Iustinian Marina. Am obţinut toate avizele. Vom amenaja acolo un teren de sport sintetic cu iluminat nocturn. În Olăneşti Sat avem un proiect pentru construirea unui parc, cu un teren de fotbal, acolo unde este acum o zonă degradată. În 2019, cu fonduri proprii vom face un teren cu dimensiuni normale pentru organizarea meciurilor în ligile inferioare, un alt teren cu dimensiuni reduse. Vom avea vestiare, tot ce trebuie”, a mai spus edilul din Olăneşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...