Sub Lupă

Liftiera acuzată că a cerut o pungă cu dulciuri din cadourile copiilor

Este anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce un bărbat a povestit pe reţeaua de socializare că una din liftiere i-a cerut o plasă cu cadouri, din cele aduse copiilor de la oncologie. Postarea a devenit virală şi a ajuns şi la urechile conducerii spitalului care a început o anchetă. Liftiera se apără şi spune că totul a fost doar o glumă.

“Povestea incepe cu o uşă de lift ... la Spitalul Judetean de Urgenţă Craiova. Încărcaţi cu 100 de plase cu cadouri şi dulciuri pentru copiii de la secţia de Oncologie, împreună cu colegii mei, am asteptat civilizat liftul pentru a urca la etajul 9. Nu din comoditate, ci din cauza greutăţii plaselor. Liftul ajunge, se deschid uşile şi ne urcăm. Din prima secundă când am pus piciorul în lift...a început bătaia de joc şi nesimţirea pe care nu am mai întalnit-o la un asemenea nivel. O sa încerc să expun conversaţia LIFTIEREI cu noi:

- Mie ce mi-aţi adus? Ce plasă îmi daţi? (Noi...am zambit...crezând că este o glumă...şi am tăcut..fâstâciţi..)
Liftiera însă insistă:
- Haideţi... nu îmi daţi şi mie o plasă? Ce... nu ştiţi că de câte ori se vine aici cu cadouri... prima plasa se dă la liftiera?
(noi... sideraţi... lăsaţi mască... fără cuvine...)
- Nu ştiam că asa trebuie... ce plasă doriţi? Din această cu pufuleţi? (zice una din colegele mele..în gluma)
- Nu nu...nu cu pufuleţi... Pai ce... nepoţii mei mănâncă pufuleti? Sunt de familie bună... ce mamă... dr..

Între timp ajunge liftul la etajul 9... Şi coborâm unul câte unul pe lângă "duamna" care stătea pe scaun şi se uita sfidator la noi că nu i-am dat nimic. Apoi... nu a îndurat-o inima şi ne-a aruncat ultimele vorbe:

- Sper să nu va mai întoarceţi, să mergeţi cu acest lift, cât sunt eu aici.. .nesimţire...
Uşile s-au închis....

Această conversaţie s-a întâmplat luni, 10.12.2018, ora 11:40 în liftul Nr.9. Poate managementul spitalului o poate identifica şi să îi facă raport de desfacere a contractului de muncă acestei "fiinţe", dacă o putem numi asa...o persoană care cu toate că i-am zis că mergem la oncologie să facem nişte copii sărmani fericiţi, nu i-a păsat... ea vroia plasa ei...că şi ea are nepoţi...

Sunteţi convinşi că dacă a fost atât de directă cu noi...acelaşi lucru se întâmplă cu toată lumea? Probabil că trebuie să îi bagi 10 lei în buzunar dacă vrei să urci...

Nu inteleg însă de ce această "duamnă" trebuie să fie plătită din banii noştri pentru a apasă pe un buton. V-aţi gândit că oricine poate apasă în 2018, un buton de la lift, şi să meargă la ce etaj doreşte? Se poate face prin control-acces acest lucru, fără ca oamenii să mai aibă de-a face cu aceste sugative de liftiere.

Mesaj pentru LIFTIERĂ (nu am apucat să îi zic atunci nimic... eram mască):
- Ne cerem scuze "duamnă" că nu v-am lăsat o plasă. Am preferat să o dăm unui copil cu probleme al cărui zambet e mai important decât dumneavoastră şi a dumneavoastră "familie bună". Bănuiesc că aţi făcut 3 facultăţi dacă sunteţi de "familie bună", apoi aţi dat concurs pentru postul de LIFTIERĂ şi abia aţi intrat, fiind concurenţă mai mare decât pentru posturile de doctori. No offense pentru acest job...dar m-a scos din sărite limbajul superior cu care ne-a tratat.
Sper ca acest mesaj să îl vadă şi Doamna Ministru al Sănătăţii şi să ia măsuri în acest sens. Sunt convins că la Craiova, o mână se spală pe alta şi toată povestea va fi tratată ca un lucru minor. Pentru noi însă contează! Nu din acest motiv plătim CAS... #spitalcurat#personalauxiliarcuinimamare#

PS: Ştiu că era lift de bolnavi... Sper să nu ne acuzaţi că am mers cu acel lift... şi vezi domne... trebuia să mergem pe scări, 9 etaje, cu 100 de plase. Doream să facem un act caritabil, nu sa fim trataţi ca nişte intruşi", a postat Victor Mihăescu pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...