Actualitate

CJ Olt răsplăteşte performanţele şcolare ale elevilor şi profesorilor din judeţul Olt

Consiliul Judeţean Olt a făcut o tradiţie în a premia elevii şi profesorii care reuşesc performanţa de a se clasifica în topul ierarhiei naţionale la Olimpiadele Naţionale de Specialitate, reuşind împreună să promoveze judeţul nostru prin prisma rezultatelor şcolare.

“Demersul nostru îşi propune să evidenţieze succesul şcolar şi să încurajeze elevii să se aplece şi mai mult către studiu, în vederea obţinerii unor rezultate deosebite.

Anul acesta, instituţia noastră a reuşit să acorde premii şi pentru elevii şi profesorii care s-au calificat la Olimpiadele Naţionale de Specialitate, ca urmare a participării la etapele judeţene de profil, fiind oportun să încurajăm performanţa şcolară, prin premierea elevilor şi a profesorilor care i-au pregătit, ca un act de recunoaştere şi de răsplată a meritelor acestora.

Sumele necesare premierii, în cuantum total net de 184.200 lei, acordate conform regulamentului adoptat prin HCJ Nr. 182/25.10.2018, vor fi suportate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Olt şi vor fi înmânate celor 445 de premianţi: 266 de elevi olimpici şi 179 de profesori îndrumători, în cadrul unui eveniment festiv organizat de către Consiliul Judeţean Olt, Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi Palatul Copiilor ”Adrian Baran” Slatina", se arată într-un comunicat al CJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...