Sport

Echipa CSM Craiova, campioană naţională!

Luptătoarele îşi continuă cuceririle la competiţiile naţionale. Ultima reuşită a fetelor noastre ce compun secţia de lupte a fost la Cmapionatul Naţional pe Echipe la juniori 1, organizat la Odorheiul Secuiesc. În colaborare cu CSM Drobeta Turnu Severin, echipa formată din luptătoarele noastre şi cele ale clubului mehedinţean au fost cele mai bune din ţară câştigând titlul naţional.

Campioanele acestei întreceri poartă următoarele nume: Naomi Badea (50 kg), Elena Busoi (53 kg), Denisa Breazu (55 kg), Mihaela Bărbulescu (57 kg), Ana Maria Enache (59 kg), Adina Giura (62 kg), Valentina Ungureanu (65 kg), Roxana Capezan (68 kg), Larisa Niţu (72 kg) şi Nicoleta Scărlătescu (70 kg).

“Ne bucurăm foarte tare de acest titlu naţional la junioare pentru că ne păstrăm tradiţia pe care am format-o în ultimii ani câştigând competiţiile de echipe pe fete la nivel naţional. A fost un concurs dificil, ca toate de altfel, dar fetele noastre împreună cu cele ale CSM Drobeta Turnu Severin au reuşit să fie cele mai bune de pe saltea şi asta ne-a adus o medalie de aur importantă. Încheiem anul cu bine şi sperăm ca în 2019 să creştem numărul medaliilor.”, a declarat antrenorul emerit Petre Banciu, cel care se ocupă de pregătirea luptătoarelor de la CSM Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...