Politică

Senatorul Romulus Bulacu s-a interesat de efectele aplicării prevederilor din Legea regimului compensatoriu

Senatorul Romulus Bulacu i-a solicitat ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, precizări privind persoanele eliberate în urma aplicării prevederilor din Legea regimului compensatoriu.

Domnule ministru,

Cu autoritatea de care dispuneţi, vă rog să-mi comunicaţi răspunsul pentru următoarele întrebări:
1. Care este numărul total al persoanelor eliberate din penitenciare în baza aplicării prevederiilor Legii regimului compensatoriu şi câte s-au întors în detenţie până în prezent?
2. Care este numărul infracţiunilor comise cu violenţă în perioada 2016, 2017, 2018 la nivel naţional şi în judeţul Vâlcea?
3. Câte persoane au solicitat statului român acordarea de despăgubiri pentru încarcerarea în condiţii improprii în baza art. 55 indice 1 (Compensarea în cazul cazării în condiţii necorespunzătoare) din Legea 169/2017 a recursului compensatoriu ?
4. Care este suma totală pe care statul român a plătit-o cu titlu de despăgubiri pentru deţinuţii care au executat pedeapsa în condiţii necorespunzătoare, precum şi pentru câţi deţinuţi eliberaţi aţi acordat-o în baza art.55 indice 1 (Compensarea în cazul cazării în condiţii necorespunzătoare) din Legea 169/2017 a recursului compensatoriu?
Solicit răspuns scris.

Cu consideraţie,
Senator Romulus Bulacu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...