Inedit

Jandarmii craioveni i-au făcut o supriză unui elev bolnav

Nicu Ilie Fabian are 16 ani şi învaţă la Liceul "Charles Laugier" din Craiova. Visul lui mare este să devină militar. A încercat, însă din cauza unei probleme medicale nu a reuşit să punĂ bazele unei cariere militare. Este mâhnit însă nu renunţă să lupte pentru visul lui. Se duce la toate paradele militare, nu lipseşte niciodată de la Ziua Porţilor Deschise atunci când este organizată la Inspectoratul de Jandarmi din Craiova.

“Miercuri, 5 decembrie a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au avut de executat o misiune cu totul şi cu totul specială, pentru Ilie Nicu Fabian, elev la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova. Povestea lui am aflat-o de la o persoană, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma militară şi pentru Jandarmerie, ne-a scris şi ne-a relatat aspecte importante din viaţa elevului.
Astfel, am aflat că şi-a dorit să urmeze un liceu militar, dar din cauza unor probleme medicale acest lucru nu a fost posibil, fiind vorba despre norme medicale care nu îi permit să facă parte din sistemul de ordine şi apărare.
Totodată, am aflat că este născut pe data de 5 decembrie şi că provine dintr-o familie cu posibilităţi materiale foarte reduse. Nu am rămas indiferenţi la această poveste şi din dorinţa de a contribui la visul elevului, ne-am prezentat la şcoala unde învaţă şi i-am oferit titlul de „Jandarm pentru o zi”. Alături de titlul de „Jandarm pentru o zi”, i-am oferit tort, haine, încălţăminte, rechizite şi alimente specifice sărbătorilor de iarnă, ţinând cont că este născut în ajunul lui Moş Nicolae”, se arată într-un comunicat al GMJ Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...