Actualitate

Pas important pentru reabilitarea spitalului

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a fost informat că proiectul ”Modernizare / recompartimentare spaţii interioare şi eficientizare energetică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin” a fost admis după prima etapă de evaluare, aceea de verificare administrativă şi a eligibilităţii.

“Este un proiect căruia eu i-am acordat o importanţă deosebită şi mă bucur că a fost admis după o etapă esenţială pentru obţinerea finanţării prin Programul Operaţional Regional, iar acest lucru ne dă încredere că proiectul va trece de toate verificările. Îmi doresc să începem implementarea lui cât mai curând, astfel încât să asigurăm condiţiile necesare pentru creşterea calităţii actului medical şi confortul pacienţilor în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Proiectul are o valoare de peste 77 milioane lei, sumă care ar urma să finanţeze cea mai amplă reabilitare a clădirii Spitalului Judeţean de la construire şi până în prezent.
Pe lângă recompartimentarea şi anveloparea clădirii, se vor reface terasele şi trotuarele perimetrale şi se vor achiziţiona echipamente din clasa de eficienţă energetică ridicată, echipamente de producere de energie regenerabilă de tipul panourilor fotovoltaice. Totodată, se vor reface reţelele termică, sanitară şi electrică!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...