Sub Lupă

Ambulanţa Corabia a rămas fără angajaţi

13 salariaţi, sub control judiciar după ce au furat combustibil

13 angajaţi de la Ambulanţa Corabia din Olt au fost puşi sub control judiciar, după ce au furat combustibil de la ambulanţele instituţiei.

„La data de 03.12.2018 prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mişcare acţiunea penala faţă de un număr de 15 inculpaţi , ambulanţieri în cadrul Servicului de Ambulanţă Corabia, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals şi uz de fals. La data de 04.12.2018 s-a luat măsura controlului judiciar faţă de 13 inculpati, fiindu-le interzisă exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În august, poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Olt şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au efectuat17 percheziţii la sediul Serviciului de Ambulanţă Corabia şi la domiciliile unor angajaţi de la această instituţie. Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar în care 16 angajaţi ai instituţiei amintite au fost puşi sub urmărire penală, miercuri seara, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de delapidare.
Cei 16 sunt acuzaţi că, în perioda 2015-2018, şi-au însuşit în mod repetat combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei.
Oamenii legii au intrat pe fir şi i-au prins pe suspecţi furând combustibil din autospeciale după ce a crescut alarmant numărul cazurilor în care s-a reclamat faptul că ambulanţele nu mai reuşesc să ajungă la cazuri tocmai din cauza lipsei combustibilului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...