Actualitate

Este anchetă ISJ la şcoala din Dăneasa!

Un professor de religie a lăsat copii în frig la Alba Iulia

Un profesor de religie din Dăneasa a vrut să le ofere elevilor săi o inedită lecţie de istorie şi i-a dus la Alba Iulia pentru a asista la manifestprile desfăşurate la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Din păcate, excursia se putea transforma într-o tragedie. Pentru că nu a avut cazare, el i-a dus pe copii să doarmă în Catedrala din localitate. Din cauza oboselii şi a frigului, unuia dintre copii i s-a făcut rău.

Inspectoratul şcolar va demara o anchetă la şcoala din Dăneasa de unde profesorul de religie şi 22 de copii au plecat la Alba Iulia şi au fost găsiţi dormind în Catedrala Încoronării, un copil ajungând la spital din cauza frigului.

„Este un grup de copii de la Dăneasa, plecaţi cu profesorul de religie. El pleca în fiecare an la Alba Iulia şi nu şi-a luat cazare pentru că zicea că pleacă înapoi cu trenul, noaptea. În timp, văzând frigul şi aglomeraţia, vorbise cu un preot să rămână acolo la o biserică, la Catedrală. De aici, copilului i s-a făcut frig, iar ceilalţi au fost cazaţi într-un cămin. Acum sunt toţi în tren şi vin spre casă, sunt în afara oricărui pericol. Noi vom verifica dacă a avut aviz, dacă a avut toate documentele întocmite pentru a putea face această excursie, dacă a avut acordul părinţilor, declaraţiile lor şi aşa mai departe. Sunt o serie de lucruri pe care ar fi trebuit să le fi respectat”, a mai spus Adrian Bărbulete, şeful ISJ Olt.
Copii vor ajunge în această seară acasă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...