Inedit

Pizza Nea Mărin de la Băileşti şi Veta, la pizzeria lui Ogarcă

Ciprian Ogarcă, câştigătorul concursului Masterchef, patronul unei pizzeria din Craiova încearcă tot felul de preparate să atragă clienţii.

“#NeaMarinDeLaBailesti plină cu tot ce trebuie şi coaptă la lemn de stejar !!! „De la Nea Mărin Miliardar încoace, eu vreau să fiu al doilea care ţine prazul la rang de artă “, a postat Ciprian Ogarcă pe pagina de socializare. De asemenea, un alt preparat se numeşte Veta lu Nea Mărin. Preţul este de 22 de lei.

Tânărul şi-a deschis pizzeria cu cei 50.000 de euro, câştigaţi în 2014 în urma concursului Masterchef. S-a născut într-o familie numeroasă cu 5 fraţi din Craiova şi până la concurs era agent de asigurari.

A plecat în Italia pentru a munci înainte de a începe facultatea, sperând astfel să îşi poata ajuta familia. După 3 luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate.
Pasiunea pentru bucătărie a apărut încă din copilarie. Acasă tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat toate secretele de bază ale bucătăriei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon şi sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gătit. Preparatul său favorit este piept de raţă cu cuş cuş, stafide şi ananas cu sos de soia.
“Ambiţia de a-mi depăşi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare şi merg pe premisa că dacă nu încerc totul în viaţă, nu am de unde să ştiu dacă pierd chiar esenţialul”, declara tânărul la concurs.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...