Politică

Acţiune caritabilă organizată de Irina Argeşanu, preşedintele OFL Râmnicu Vâlcea

Organizaţia Femeilor Liberale din Râmnicu Vâlcea a iniţiat şi finalizat miercuri, 28.11.2018 o acţiune caritabilă pentru a marca Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei asupra femeilor.

Astfel, Preşedinta OFL, Irina Argeşanu, împreună cu doamnele liberale din Biroul Politic al Organizaţiei au vizitat Complexul de servicii sociale Troianu, în cadrul căruia funcţionează Centrul pentru victimele violenţei în familie şi Compartimentul de asistenţă familială şi comunitară. Irina Argeşanu a dăruit cadouri celor 22 de copii cu vârste cuprinse între 3 luni şi 15 ani aflaţi în grija Complexului şi celor 12 mame ale acestora, unele victime ale violenţelor familiale. OFL Rm. Vâlcea este deja la a patra acţinune de acest gen. În aceeaşi perioadă a anului trecut, parte din campania „PNL dăruieşte”, liberalele au întreprins trei acţiuni caritabile cu scopul de a aduce bucurie copiilor din familii defavorizate.

„Dacă anul trecut am organizat la Biblioteca Judeţeană un seminar, eveniment teoretic în sine, pe subiectul violenţei în familie, anul acesta am vrut să facem ceva practic. Am iniţiat aceste acţiuni, devenite tradiţie pentru OFL Râmnicu Vâlcea, pentru a marca Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei asupra femeilor şi pentru a face o bucurie copiilor aparţinând unor familii aflate în dificulate, atât din punct de vedere financiar, cât şi social. Consider că rolul nostru, al celor ce activăm politic, este de a ne implica în viaţa societăţii, acolo unde este nevoie şi ori de câte ori identificăm aspecte precum cele vizate de acţiunile noastre din mandatul meu”, a declarat preşedintele OFL Rm. Vâlcea, Irina Argeşanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...