Actualitate

Concurs de istorie pe tema Centenarului

Zeci de elevi din Mehedinţi, organizaţi pe grupe reprezentative ale colegiilor şi liceelor din judeţul Mehedinţi au participat în această seară, la un concurs interactiv pe tema Centenarului Marii Uniri, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”. Competiţia care i-a provocat pe elevi să răspună la întrebări legate de Marea Unire de la 1918 a fost organizată de Muzeul Regiunii Porţilor de Fier şi susţinută de Consiliul Judeţean Mehedinţi.

“M-am bucurat să le fiu alături şi să îi încurajez în demersul lor de a cunoaşte cât mai multe aspecte ale momentului înfăptuirii Marii Uniri şi chiar să înmânez premii câştigătorilor! Cu toţii au demonstrat, prin răspunsurile date, că au o pasiune pentru istoria statului român!

Îi felicit pe toţi participanţii şi îi îndemn să descopere cu perseverenţă, în această perioadă a vieţii lor, cât mai multe aspecte ale istoriei poporului român cu care ne mândrim!”, a declart preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Echipa Colegiului Tehnic “Lorin Sălăgean” a ocupat locul I, locul al II-lea a fost obţinut de elevii de la Colegiul Naţional “Ştefan Odobleja”, în timp ce pe locul al III-lea s-a clasat echipa Liceului Teoretic din Cujmir.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...