Actualitate

Un nou târg de joburi

„O şansă pentru dezvoltare”

Conducerea Universităţii din Craiova alături de echipa de management a proiectului transfrontalier „O şansă pentru dezvoltare” vă invită la târgul de joburi pe 5 decembrie 2018, între orele 12:00-16.00, în holul central al Universităţii din Craiova. La târgul de joburi şi-au anunţat participarea peste 20 firme, companii, instituţii, bănci, firme de recrutare.

Vor fi amenajate standuri unde cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu recrutorii de la companii şi agenţii de recrutare, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informaţii suplimentare despre paşii pe care îi presupune adaptarea în companie. Cei interesaţi de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt aşteptaţi cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanţi din Dolj şi nu numai.

De asemenea, sunt invitaţi să participe la eveniment şi alţi angajatori din Oltenia care nu au făcut acest pas până la acest moment, pentru că vor avea acces la o resursă umană valoroasă, dornică să îşi găsească un loc de muncă în comunitatea noastră şi să contribuie la dezvoltarea socio-economică a acesteia.

Proiectul „O şansă pentru dezvoltare” vizează creşterea capacităţii de angajare a absolvenţilor prin dezvoltarea abilităţilor profesionale şi asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori şi persoanele care caută un loc de muncă în judeţele Dolj, Vidin şi Veliko Tarnovo. Prioritatea sa este includerea pe piaţa muncii a studenţilor şi a absolvenţilor de învăţământ superior din regiunea de implementare a proiectului.În cadrul proiectului, o parte dintre absolvenţii Facultăţilor de Ştiinţe, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Litere au fost specializaţi pe domenii de nişă prin intermediul unor cursuri postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională, cursuri de perfecţionare, etc. La eveniment vor fi prezentate informaţii legate deevoluţia cursurilorderulate, echipamentele achiziţionate şi utilizarea acestora, obiectivele şi indicatorii atinşi în proiect.

Participarea la acest târg de joburi este liberă atât pentru angajatori cât şi pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...