Eveniment

APAVIL SA anunţă întreruperea furnizării apei potabilăe în Băile Olăneşti

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a reţelei de apă potabilă din PE Dn160mm (înlocuită pe strada Forestierilor - punct Pod Forestier), din Băile Olăneşti, cu conducta existentă din PE D160mm executată de Primaria Băile Olăneşti prin programul POR, vă comunicăm:

În data de 28. 11. 2018 între orele 900 – 1300 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, pe străzile: Forestierilor (Hotel Suprem, Hotel Stogu şi imobile), Cuibul cu Dor, Horea, Podişor, Înfrăţirii, Pădurii, Ponor, Izlazului, Epureşti şi Parângului.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât şi în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

COMPARTIMENTUL MASS-MEDIA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...