Sub Lupă

Vase spălate în spatele blocului, în butoi, la o patiserie din Slatina

Imaginile cu o angajată a unei patiserii-covrigării din Slatina, care spală o tavă în ceea ce pare a fi un butoi de plastic, în spatele magazinului de desfacere, s-au viralizat pe Facebook, inspectorii DSP Olt efectuând un control.

Pe o pagină de Facebook apar mai întâi câteva fotografii însoţite de textul: „Aşa se spală vesele la Covrigăria Istanbul. În curând şi video”, după care este postat şi filmul. Aici se vede cum tăvile folosite la prepararea produselor de patiserie sunt băgate într-un butoi cu apă, pentru a fi curăţate.

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică sunt acum în control. Ei vor să vadă condiţiile în care sunt preparate şi păstrate produsele de patiserie, prima impresia a medicilor fiind aceea că nu se respectă regulile de igienă.
"Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat în ceea ce priveşte patiseria din municipiul Slatina iar reprezentanţii serviciului de sănătate vor efectua un control pentru verificarea condiţiilor egienico sanitare din unitatea respectivă", spune Cosmin Broboană, reprezentant DSP Olt.

Proprietarul patiseriei mai are un alt punct de lucru în Slatina, această societate fiind deja amendată, în trecut, de cei de la SANEPID.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...