Administraţie

Preşedintele CJ Mehedinţi: “Catedrala Mântuirii Neamului este un simbol al unităţii!”

În ziua în care zeci de mii de oameni au participat în Capitală la sfinţirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, spune că edificiul este de acum un simbol al unităţii poporului român.

“Catedrala Mântuirii Neamului este de acum un simbol al unităţii. Nu este doar una dintre cele mai impunătoare clădiri din România, este cea care redeschide sufletul nostru către Divinitate! Sfinţirea edificiului în an Centenar transmite un mesaj important pentru toţi românii, acela al credinţei celor care au înfăptuit Unirea că suflarea românească trebuie să trăiască împreună!

De astăzi, Catedrala Mântuirii Neamului este un proiect naţional care ne uneşte pe noi, toţi!”, a arătat preşedintele CJ Mehedinţi pe pagina de socializare.

Peste 30.000 de credincioşi din întreaga ţară şi 2.000 de invitaţi oficiali au participat duminică, 25 noiembrie, la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, evenimentul fiind organizat de Patriarhia Română.

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, au oficiat Slujba de Sfinţire a Altarului Catedralei Mânturirii Neamului, la finalul acesteia fiind citit Actul de sfinţire.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...