Actualitate

A încercat să mituiască un poliţist de frontieră şi s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant o persoană cu dublă cetăţenie română şi sârbă, care a oferit cu titlu de mită suma de 40 euro unui poliţist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara – Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.

„În fapt, un tânăr în vârstă de 20 ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, pe sensul de intrare în România şi a înmânat la control poliţistului de frontieră un permis de conducere emis de autorităţile sârbe despre care exista suspiciunea că este fals. Pentru ca poliţistul să nu ia măsurile legale ce se impuneau împotriva sa, în sensul de a-i întocmi un dosar penal, bărbatul i-a oferit poliţistului suma de 40 euro cu titlu de mită. Poliţistul de frontieră a refuzat categoric oferta şi a sesizat D.G.A. – S.J.A. Mehedinţi, care împreună cu procurorul de caz au procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, se arată într-un comunicat al DGA.

Astăzi, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, unde în urma activităţilor întreprinse, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar cercetările continuă cu inculpatul în stare de liberate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...