Inedit

Cea mai mare expoziţie de porumbei, organizată la Craiova

Asociaţia Columbofilă Dolj „Gelu Ioan Gătejescu“, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Porumbei şi Păsări de Agrement din Craiova „Fauna Băniei“, organizează în acest weekend, la Centrul Multifuncţional Craiova, cea mai mare expoziţie de profil din sudul ţării.

În cadrul acestei manifestări vor fi expuşi şi premiaţi cei mai buni porumbei voiajori, păsări care s-au remarcat în mod deosebit în competiţiile columbofile din acest an. Totodată, vizitatorii vor putea vedea pe viu cei mai frumoşi porumbei din rasele de agrement şi cele mai frumoase păsări de rasă din judeţul Dolj. Expoziţia, una emblematică pentru crescătorii de porumbei şi păsări de rasă, va fi deschisă publicului sambătă, între orele 08.00-17.00, şi duminică, începând cu ora 08.00 pană la ora 12.00.

„Ne bucurăm că avem ocazia de a organiza din nou, la Craiova, aceast extraordinar eveniment! Va fi un adevărat regal pentru iubitorii de animale din sudul ţării, la expoziţie anunţându-şi participarea cei mai importanţi columbofili din Oltenia şi crescătorii emblematici de păsări de rasă, găini, gâşte, raţe, din judeţul Dolj. Este un nou prilej pentru craioveni şi nu numai de a intra în contact cu unul dintre cele mai frumoase hobby-uri, din punctul meu de vedere, creşterea porumbeilor şi păsărilor de rasă“, a precizat av. Florin Gătejescu, preşedintele Asociaţiei Columbofile Dolj „Gelu Ioan Gătejescu“ şi al Asociaţiei Crescătorilor de Porumbei şi Păsări de Agrement din Craiova „Fauna Băniei“.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...