Administraţie

Construcţia primului pod din Sălătrucel este finalizată

Condiţiile de confort ale comunităţii din Sălătrucel încep să se îmbunătăţească în sensul că, infrastructura se modernizează, iar iluminatul public este extins şi eficient în toată comuna, iar acum s-a terminat şi construcţia podului din punctul ”La Bănăţeni”, pod în lungime de 90 de metri, urmând şi cel din punctul ”Anuţa”

”Acest pod facilitează mult accesul rutier al comunităţii care locuieşte dincolo de rău. Totodată, această investiţie va permite şi dezvoltarea zonei respective, în sensul că zona permite construirea de locuinţe, mai ales că lucrăm la Planul Urbanistic General pe care l-am extins în toate zonele. Drumurile de pământ s-au asfaltat, s-au făcut şi rigole, am extins pe unele uliţe reţeaua de alimentare cu apă”, a declarat Nicolae Sima, primarul localităţii.

În ceea ce priveşte îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale, unităţile administrativ teritoriale au posibilitatea accesării de fonduri europene, prin POR, pentru investiţiile în educaţie, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competenţe. Profitând de această oportunitate, administraţia locală din Sălătrucel lucrează şi la documentaţia necesară pentru reabilitarea şcolii din satul Sălătrucel.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...