Special

Bogdan Matei şi-a intrat în pâine ca ministru al tineretului şi sportului

În prima sa zi de mandat ca ministru al tineretului şi sportului, Bogdan Matei a participat miercuri dimineaţa la întrevederea Conferinţei Parlamentului European cu Guvernul României.

Reuniunea a avut loc la Palatul Victoria, iar cele două delegaţii au discutat despre mai multe subiecte, printre care Cadrul Financiar Multianual, viitorul UE din perspectiva sectorială, sau politicile comune de securitate şi externă.

Vizita conducerii Parlamentului European a reprezentat un moment esenţial pentru pregătirea preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi a oferit părţii române posibilitatea expunerii priorităţilor mandatului.

Tot miercuri, ministrul Bogdan Matei a avut o primă şedinţă cu noii colegi din conducerea MTS, secretarii de stat şi directorii şi a purtat şi o amplă discuţie şi cu predecesorul său Ioana Bran, pentru o preluare cât mai funcţională şi mai eficientă a mandatului.

„Sunt fericită că noul ministru al sportului este un om tânăr, dinamic şi care iubeşte sportul. S-a arătat foarte deschis şi am încercat să-l sprijin cu cât mai multe idei şi informaţii care să îl ajute să se acomodeze mai repede cu noua funcţie, pentru că ştiu cât de greu este în primele zile, am trecut şi eu prin asta. Sunt convinsă că va face treabă bună, îl văd optimist şi determinat şi cu siguranţă va continua toate proiectele importante de la MTS. Îl asigur că la rândul meu îi arăt aceeaşi deschidere şi voi fi mereu disponibilă ori de câte ori va avea nevoie de un sfat sau de o părere şi îi doresc mult succes!”, a spus Ioana Bran.

„M-am bucurat să văd cât de apreciată a fost colega mea Ioana Bran pentru munca depusă aici la MTS şi vreau să-i mulţumesc pentru deschidere şi pentru suportul pe care mi l-a arătat pentru a-mi uşura preluarea mandatului şi intrarea în atribuţii. Voi continua, cu siguranţă, toate lucrurile bune şi proiectele ambiţioase începute, vreau să avem continuitate şi să progresăm cu toate iniţiativele şi planurile pe care MTS le are în acest moment. Vom continua toate obiectivele asumate în programul nostru de guvernare şi sper ca, indiferent de cât va fi durata mandatului meu, să realizăm lucruri frumoase, să facem o echipă şi să lăsăm ceva solid în urma noastră”, a spus ministrul Bogdan Matei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...