Politică

Ion Tudor se joacă de-a candidatul la Parlament

Nesiguranţa pluteşte în interiorul PDL, care mai are puţin timp la dispoziţie să stabilească toate candidaturile

Ion Tudor, soţul femeii de afaceri Maria Tudor a reuşit să agite apele în PDL Vâlcea în această săptămână. Potrivit ultimelor zvonuri, acesta s-ar fi retras, ieri, definitiv din cursă pentru alegerile din 9 decembrie, cedând locul său Gabrielei Ene, fostul inspector general al Inspectoratului Şcolar Vâlcea.

În aceste condiţii, fostul primar Mircia Gutău rămâne fără cel pe care şi-ar fi dorit să îl susţină la aceste alegeri. Cu toate că a fost acuzat că doreşte să le strice planurile unor democrat liberali şi să plătească nişte poliţe mai vechi, fostul edil al Râmnicului, Mircia Gutău a declarat pentru Săptămâna în Oltenia că dacă Ion Tudor ar fi candidat, acesta ar fi primit toată susţinerea lui. Gutău a precizat că nu îşi doreşte să se răzbune pe nimeni din PDL şi că are posibilitatea să susţină orice candidat, fie că e din PSD, PNL sau PDL .

«Sunt independent acum şi din această postură pot susţine orice persoană doresc. Am înţeles că domnul Tudor s-a retras. Dacă nu se întâmpla asta, cu siguranţă avea toată susţinerea mea. În rest, nu am treabă cu nimeni, nu sunt un tip răzbunător, dacă am avut ceva de demonstrat am făcut-o la alegerile locale. Nu mă gândesc să mă războiesc cu nimeni. Pot susţine pe cine vreau eu, am oameni pe care îi simpatizez şi în PSD şi în PNL, nu văd care e problema”, spune Mircia Gutău.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...