Inedit

Protest inedit la Spitalul Orşova-Mehedinţi

Consilierii locali au fost făcuţi de râs de conducerea spitalului

Un protest inedit la poarta Spitalului Municipal din Orşova. Supărat că unii consilieri municipali nu votează un proiect prin care să fie cumpărată o autoutilitară nouă, managerul unităţii medicale, Adrian Cican, a scos maşinile vechi la poartă şi le-a afişat pe parbriz numărul de kilometri parcurşi şi numele consilierilor municipali care nu vor să voteze. În replică, cei supuşi oprobiului public spun că nu ştiau ce marcă va fi maşina ce ar trebui luată în leasing.

“Am cerut aprobarea Consiliului Local al Municipiului Orşova, pentru achiziţia unei autoutilitare cu locuri, în regim de leasing, prin programul rabla pentru instituţii publice, pentru transportul pacienţilor internaţi la spital şi care la prescripţia medicului curant necesită consultaţii la alte specialităţi medicale care nu există în cadrul spitalului nostru, cum ar fi neurologie, ortopedie, ORL, oncologie, etc. cât şi efectuarea de tomografii computerizate şi totodată să poată fi utilizată şi pentru servicii administrative. Nu am cerut decât această aprobare tehnicî necesară dosarului de leasing, nu am cerut bani. Mirobolanta preşedintă PNL Orşova, Ianculovici Camelia, printr-o gândire de......."mare liberal", a cerut marca maşinii şi să vadă dacă o să avem bani pentru plata ratei de leasing !?! Doamnă preşedintă, cu respect vă comunic că există o procedură de achiziţii prin care nu ştim marca autoutilitarei care va fi achiziţionată, iar în ceea ce priveşte plata ratei, AVEM APROBAREA Comitetului Director şi al Consiliului de Administraţie, care şi-au asumat acest lucru, neavând nevoie de aprobarea dumneavoastră, dar dacă aţi fi citit rapoartele trimise către Consiliul Local al Municipiului Orşova de către mine ca manager, de Comitetul Director cât şi de Consiliul de Administraţie al spitalului, aţi fi ştiut situaţia financiară a spitalului, dar dumneavoastră FRECVENTAŢI ŞEDINŢELE CONSILIULUI LOCAL LA FĂRĂ FRECVENŢĂ SAU PRIN SISTEMUL LA DISTANŢĂ......DE CETĂŢENI, DOAR PENTRU ASTA SUNTEŢI PLĂTITĂ ŞI TRIMISĂ ACOLO !?
RUŞINE TUTUROR CONSILIERILOR CARE PERSONALIZEAZĂ O LUPTĂ PERSONALĂ CU CICAN ADRIAN ÎN DETRIMENTUL SĂNĂTĂŢII ORŞOVENILOR ŞI A POPULAŢIEI LIMITROFE PE CARE O DESERVIM. CICAN ADRIAN NU VA LUA ACASĂ AUTOUTILITARA SPITALULUI, EA RĂMÂNE SPITALULUI, RUŞINE, RUŞINE, RUŞINE !!””, a postat managerul spitalului, Adrian Cican pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...