Pe Scurt

Persoane bănuite de tâlhărie, reţinute de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au reuşit depistarea şi reţinerea a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă în Râmnicu Vâlcea.

La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii au reţinut, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, 2 tineri de 17 respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuiţi de comiterea unei tâlhării în data de 15 noiembrie a.c., pe raza municipiului.

În fapt, în cursul zilei de 15 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un tânăr, în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, a fost abordat de două persoane, care sub ameninţarea unui cuţit, l-au deposedat pe acesta de bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv un telefonul mobil şi o pereche de căşti.

Pe parcursul cercetărilor, persoanele bănuite au fost depistate de poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigaţii Criminale şi ulterior reţinute pentru 24 de ore, iar la data de 17 noiembrie a.c., a fost aprobată şi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de tânărul de 17 ani.

Cerecetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...