Actualitate

Electrocanicele uzate, colectate la Caracal

Astazi, la Caracal, a avut loc campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice si electronice şi a bateriilor uzate în cadrul proiectului ”Romania recicleaza”.
Primăria Caracal în colaborare cu Asociaţia Environ şi Asociaţia Sistemul Naţional de Reciclare a Bateriilor, au fost organizatorii programul ”România Reciclează!” pe plan local.

La Caracal au fost înfiinţate trei puncte de colectare Parcare – Sala Polivalentă, Parcare – Piese Auto(Pascu), Strada Gheorghe Doja – Monumentul Eroilor.

Pe timpul de desfăşurare a campaniei în punctele de colectare s-a aflat câte un reprezentant al administraţiei publice locale. Pe parcursul celor 5 ore în care s-a desfăşurat campania, caracalenii au răspuns promt la apelul făcut de organizatori, au dat dovadă de receptivitate şi au participat activ la campania de colectare. Din cele trei puncte de colectare amplasate pe raza municipiului Caracal au reuşit să fie încărcate cu electrocasnice uzate (televizoare, monitoare, frigidere, telefoane, masini de spalat etc.) patru autospeciale de câte 7,5 tone fiecare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...