Sub Lupă

Boxele manelistului Nicoale Guţă, găsite de poliţiştii doljeni după doi ani

Un tânăr de 20 de ani, din Calafat, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi sustras, în cursul anului 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro. EchipamenteLE audio au fost date dispărute după o nuntă la Calafat la care Nicoale Guţă a fost invitat să impresioneze petrecăreţii.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din localitate, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Calafat, ar fi sustras, la data de 8 decembrie 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro, ce aparţineau unei persoane, care se afla la o nuntă în Calafat”, a declarat Mihaela Gârd, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dolj.

Bunurile au fost recuperate de poliţişti, acestea urmând a fi restituite persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...