Sport

Greu în cupele europene!

Înfrângere categorică pentru SCM Rm. Vâlcea în Danemarca!

Vâlcea şi-a redus drastic şansele de a prinde grupele Cupei EHF, după ce a pierdut la 6 goluri diferenţă manşa tur cu Ikast

SCM Rm. Vâlcea şi Măgura Cisnădie, clasate pe podium în Liga Florilor, au pierdut duminică manşele tur din turul 3 al Cupei EHF la handbal feminin.

SCM Rm. Vâlcea a fost învinsă de Ikast-Herning cu 22-16 (7-5) în prima manşă a turului 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin. Liderul Ligii Naţionale şi-a îngreunat astfel misiunea de a pătrude în grupele competiţiei.

SCM Rm. Vâlcea a rezistat prima repriză graţie unui joc bun în apărare, însă şi Ikast a fost la fel de solidă în compartimentul defensiv. Până la pauză s-au marcat foarte puţine goluri, 7-5, miza întâlnirii spunându-şi cuvântul. După pauză, danezele au început puternic şi s-au desprins la 5 goluri, avantaj pe care apoi l-au menţinut şi chiar l-au mărit până la final. Cu puţin timp înainte de minutul 60, nordicele au avut 22-15, dar Vâlcea a înscris în ultima secundă dintr-o aruncare de la 7 metri. În partea secundă, nici apărarea nu a mai ţinut, astfel că Ikast a marcat inclusiv în dublă inferioritate.

Natalia Vasileuskaya a fost cea mai eficientă jucătoare, a terminat meciul cu procentaj de 50%, realizat însă în mare măsură graţie reuşitelor de la 7 metri. Glibko a încheiat cu 33%, iar Da Silva – 25%.

Partida retur se va juca duminică, 18 noiembrie a.c., de la ora 15.30, la Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea:
Ciucă, Dumanska, Blazek – portari; Da Silva 1, Gavrilă, Popa 1, Craiu, Băcăoanu, Lopez 3, Florică 1, Glibko 2, Khouildi, Fernandez Fraga 2, Vasileuskaya 6, Badea, Petrovic

SCM Craiova a salvat onoarea echipelor româneşti

SCM Craiova a salvat onoarea echipelor româneşti în Cupa EHF la handbal feminin, cel puţin pentru finalul acestei săptămâni, după ce a câştigat cu 19-17 pe terenul echipei Borussia Dortmund, în prima manşă a turului 3 preliminar.
Deţinătoarea Cupei EHF a început mai slab partida şi s-a văzut condusă la 3 goluri diferenţă, 6-3 după primele 12 minute, motiv pentru antrenorul Bogdan Burcea să intervină cu un time-out. Lucrurile s-au reglat după acel timp de respiro, iar Craiova a reuşit să refacă handiicapul, la pauză fiind consemnat un rezultat de egalitate, 9-9.
SCM Craiova s-a impus 19-17 şi are prima şansă la calificare în grupele Cupei EHF înaintea manşei secunde de peste o săptămână.

SCM Craiova:
Dzhukeva, Curmenţ, Stanciu – portari; Ianăşi 1, Trifunovic, Şelaru 3, Tănăsie 1, Ţicu 6, Nikolic, Seric 1, Gjeorgjievska 1, Tătar 1, Stoican, Vizitiu 1, Zamfir 4

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...