Sub Lupă

Vâlcean trimis în judecată pentru dare de mită, la doar o săptămână după ce a fost prins în flagrant

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului A.I.I., fără ocupaţie, din judeţul Vâlcea, cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

În cauză, la data de 30 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vâlcea au fost sesizaţi de un agent de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Băile Olăneşti – Formaţiunea poliţiei rutiere cu privire la faptul că, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a depistat un bărbat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte acesta şi i-a promis remiterea unei sume de bani pentru a nu întocmi documente de constatare a acestei infracţiuni şi, ulterior, pentru a nu înregistra dosar penal.

Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi, în cursul aceleiaşi zile, a fost realizată prinderea în flagrant a inculpatului, imediat după ce i-a remis poliţistului, în biroul acestuia, sumele de 50 euro şi 70 de lei. Procurorul împreună cu ofiţerii D.G.A. au documentat cauza, astfel încât inculpatul a fost trimis în judecată, cu operativitate, la numai o săptămână după prinderea în flagrant.

În administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijin din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale – B.O.S. Piteşti din cadrul I.G.P.R.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...