Administraţie

Parteneriat cu Republica Elenă

Consilierii judeţeni, întruniţi astăzi în şedinţă de îndată, convocată de preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, au aprobat un acord de parteneriat între cele cinci judeţe din Oltenia – Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi şi Regiunea Macedoniei Centrale din Republica Elenă.

”Acest parteneriat este încheiat la iniţiativa Consulatului General României de la Salonic şi din punctul meu de vedere, oferă multiple beneficii judeţului nostru. Sperăm să avem o colaborare în ceea ce priveşte administraţia publică locală, iar pe de altă parte, să dezvoltăm turismul şi industria.”, a declarat preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Pe ordinea de zi a fost şi un parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse care va depune o cerere de finanţare de care ar urma să beneficieze şi judeţul Mehedinţi, prin înfiinţarea unui nou tip de serviciu social denumit “Locuinţe protejate”. Scopul serviciului social este de a asigura asistenţă de specialitate victimelor violenţei în familie, pe o perioadă de găzduire de până la 12 luni, în funcţie de complexitatea cazului. Totodată, în şedinţa de astăzi, s-a aprobat demolarea unei clădiri dezafectate din spatele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, pentru a continua demersurile în vederea construirii de locuinţe destinate medicilor şi personalului medical care lucrează sau va lucra la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...