Inedit

”Muzeul Iluziilor”, la Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea

Aşa cum vă informam şi în numerele trecute, activitatea Teatrului Anton Pann în această perioadă este intensă. Printre repetiţiile care se fac la cel de al doilea mare proiect care a câştigat finanţare din partea Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, intitulat “1918/2018 CENTENARUL VĂZUT DE GENERAŢIA Y”, pe lângă spectacolele care au loc la fiecare sfârşit de săptămână şi spectacolele invitate ce sunt găzduite la sediul teatrului, gen "Muzeul Iluziilor", actorii Teatrului Anton Pann îşi fac timp şi pentru a onora invitaţiile primite la diverse festivaluri.

Spectacolul ”Ne ştim de 100 de ani” îşi continuă turneul. După premiera care a avut loc la Rm Vâlcea şi prima oprire de la Arad şi Timişoara, de sfarşitul săptămânii trecute, spectacolul ”Ne ştim de 100 de ani” va ajunge şi la Reşiţa. După cum bine ştiţi spectacolul ”Ne ştim de 100 de ani” va avea reprezentaţii în toate cele patru teatre partenere care au contribuit la realizarea acestui grandios proiect co-finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Administraţia Fondului Cultural Naţional şi Asociaţia Culturală Ataraxia Râmnicu Vâlcea.

La Teatrul de Vest din Reşiţa ”Ne ştim de 100 de ani” va avea două reprezentaţii, în zilele 10 şi 11 noiembrie, după care va urma Piatra Neamţ, în 17 şi 18 noiembrie şi Bucureşti în zilele de 4 şi 5 decembrie.

Şi tot în tot acestă săptămână trupa de actorii păpuşari a Teatrului Anton Pann va fi prezentă la Piteşti, în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio şi de Forme noi, eveniment care se desfăşoară în perioada 3-11 noiembrie 2018. La această ediţie, cu numărul XXII, actorii păpuşari ai Teatrului Anton Pann vor prezenta în data de 10 noiembrie în Sala Studio ”Liviu Ciulei” a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, ”Gâscănelul Lăudăros” un spectacol de Maria Gornic.

Un alt eveniment care stă pe buzele tuturor râmnicenilor şi foarte aşteptat la Rm Vâlcea este Muzeul Iluziilor. Teatrul Anton Pann va fi gazda acestui eveniment care se desfăşoară în perioada 10-18 noiembrie.

Deschiderea Muzeului Iluziilor va avea loc sâmbătă 10 noiembrie, ora 10.00.
„Noi nu vrem doar să le oferim vizitatorilor o alternativă plăcută pentru petrecerea timpului liber, ci şi să le provocăm gândirea, să îi facem să înţeleagă care sunt mecanismele logice şi naturale care se află în spatele tuturor iluziilor care ne înconjoară” Adrian Filpişan, iniţiatorul acestui proiect.

24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poţi cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre lucrurile care îi aşteaptă pe vizitatori pentru prima oară în Râmnicu Vâlcea la primul Muzeu al Iluziilor Optice din România, care va fi deschis din data de 10 şi până în data de 18 noiembrie 2018, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea. Preţul unui bilet este de 15 lei. Este bine să vă faceţi programare din timp pentru acest eveniment la numărul de telefon afişat sau la casieria Teatrului Anton Pann.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...