Ultima Oră

Directorul Spitalului Craiova despre starea lui Florin Busuioc: „Starea pacientului este îmbunătăţită. A fost depăşit primul moment critic”

Se fac eforturi la Craiova pentru ca starea de sănătate a actorului Florin Busuioc să se amelioreze. Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a mai spus că pacientul nu putea fi transportat la o clinică din capitală din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Bătea foarte tare vântul.

„Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătăţită. Primul moment critic a fost depăşit. Florin Busuioc a suferit un infarct şi dacă nu se intervenea, deşi la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situaţia acum. Medicii Paul Traşcă, Eugen Ţieranu şi Emilia Oanţă s-au mobilizat şi au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condiţiilor meteo. Ceaţa nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat şi ne bucură faptul că medicii noştri au făcut posibilă această intervenţie”, a declarat Georgescu.

Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un stop cardiac în timpul unui spectacol susţinut la Craiova, marţi seară (6 noiembrie). Deşi actorul părea că nu are nicio problemă de sănătate, el apărând cu doar o zi înainte la rubrica meteo de la Pro TV, se pare că problemele şi programul încărcat l-au doborât.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...