Administraţie

CJ Mehedinţi face noi investiţii

Consiliul Judeţean Mehedinţi a depus la începutul acestei săptămâni, două cereri de finanţare, pe Programul Operaţional Regional pentru finanţarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Secţiei de boli dermato-venerice din strada Dimitrie Grecescu şi a fostului cămin studenţesc din strada I.C. Brătianu din Drobeta Turnu Severin.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a avut în vedere, la elaborarea acestor proiecte, pe de o parte, Strategia de eficienţă energetică a judeţului Mehedinţi pentru perioada 2016 – 2020, conform căreia îşi propune să scadă semnificativ consumul de energie şi să reducă emisiile de dioxid de carbon în clădirile aflate în administrarea Consiliului Judeţean Mehedinţi, iar pe de altă parte, modernizarea celor două unităţi. Secţia de Boli dermato-venerice face parte din sistemul integrat gândit pentru modernizarea întregii infrastructuri de sănătate aflată în subordinea Consiliului Judeţean.

În urma lucrărilor, în valoare de 2,5 milioane lei, care se vor realiza, pacienţii Secţiei de boli dermato-venerice vor beneficia de condiţii mai bune pe perioada internării.

În ceea ce priveşte Pavilionul Administrativ, după ce clădirea va fi reabilitată complet, conducerea CJ Mehedinţi îşi propune să o dea spre folosinţă mai multor direcţii aflate în subordinea CJ Mehedinţi: Centrul Cultural ”Nichita Stănescu”, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Populaţiei, Direcţia Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...