Special

Ambasadorul Statului Israel în România, în vizită la Rm. Vâlcea

Astăzi, 6 noiembrie 2018, cu începre de la ora 13.00, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a primit vizita Excelenţei Sale doamna Tamar Samash, ambasador extraodinar şi plenipotenţiar al Statului Israel în România. La primirea oficială a înaltului oaspete, preşedintele Constantin Rădulescu i-a avut alături pe prefectul judeţului, Florian Marin, şi pe primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

Excelenţa Sa doamna Tamar Samash a venit în municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a participa la vernisajul expoziţiei „Drepţi între popoare”, eveniment organizat de Ambasada Statului Israel la Bucureşti, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, care este şi gazda expoziţiei.

Expoziţia de fotografie, al cărei vernisaj a început la ora 14.00, prezintă o serie de personalităţi care au primit distincţia „Drept între popoare”, titlu acordat de statul Israel, prin Institutul Yad Vashem, în semn de apreciere a contribuţiilor extraordinare aduse la salvarea vieţii evreilor şi la susţinerea valorilor democratice în timpuri de criză.

Expoziţia „Drepţi între popoare”

În Holul Mare al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” a avut loc în prezenţa Excelenţei Sale doamna Tamar Samash, ambasadoarea Israelului în România, vernisajul expoziţiei de fotografie şi documente „Drepţi între popoare”.

Expoziţia prezintă o serie de personalităţi care au primit distincţia „Drept între popoare”, titlu acordat de Institutul Yad Vashem, în semn de apreciere a contribuţiilor extraordinare aduse la salvarea vieţii evreilor şi la susţinerea valorilor democratice în timpuri de criză.

Organizatori: Ambasada Israelului în România, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...