Inedit

Sărbătoare la zoo Craiova: Leon împlineşte un an

Leon, puiul de leu, vedeta Grădinii Zoologice din Craiova, împlineşte la sfârşitul acestei săptămâni un an.

„Astfel, vă invităm vineri, ora 12.00, la Grădina Zoologică, în zona grotei în care s-au aflat urşii. Angajaţii grădinii zoologice vor hrăni animalele, iar copiii vor avea posibilitatea să cunoască povestea fiecărui animal de la zoo. Ca orice sărbătorit, Leon va avea parte de surprise”, au precuzat representanţii Grădinii Zoologice din Craiova.

Reamintim faptul că Leon s-a născut în captivitate la zoo Craiova, pe 11 noiembrie 2017. Nu a fost acceptat de mamă, motiv pentru care a fost îngrijit ca un bebeluş de către angajaţi, hrănit cu biberonul din două în două ore cu lapte praf, ţinut la căldură, în biroul administratorului Grădinii Zoologice. S-a creat o legătură frumoasă, o legătură strânsă între angajaţii de la zoo, micul pui de leu şi comunitate. Leon şi-a câştigat în scurt timp foarte mulţi prieteni de toate vârstele.

Începând din luna octombrie, Grădina Zoologică din Craiova are noi membri. Este vorba de doi cerbi lopătari şi o femelă leu, în vârstă de şase luni. Felina se numeşte Tina şi a fost donată de Circul Las Vegas Vargas, grădinii zoologice din Reşiţa, care la rândul ei a donat-o grădinii din Craiova. După perioada de carantină, Tina a fost mutată în urmă cu o săptămână în ţarc alături de Leon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...