Actualitate

Comunicat de presă

Locuri de muncă în AGRICULTURĂ – angajator din DANEMARCA

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea, promovează oferta unui angajator din Danemarca de 200 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca şi 100 de locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2019.

Descrierea locului de muncă
Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare.
Angajatorul danez deţine în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas.
Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.

Durata contractului:
- Danemarca: iunie – octombrie 2019. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână;
- Portugalia: martie – iunie 2019. Program de lucru 30 - 40 ore, 6 zile/săptămână.

Condiţii:
- Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea.
Transportul dus-întors Romania-Danemarca este în sarcina lucrătorului.
Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.
- Pentru Portugalia: Cazarea se face în case echipate cu toate utilităţile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 100 - 120 euro, incluzând consumul/utilităţile.
Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului.
Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator.
Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;

Plata muncii:
- In Danemarca: Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg+12,5% alocaţie de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk.
- In Portugalia: Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg în 173 de ore, se va plăti, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze.

Cerinţe:
- Vârstă minimă – 18 ani;
- Cunoştinţe de limba engleză – nivel minim, dar nu este obligatoriu;
- Muncă fizică grea, indiferent de climă.

Mod de aplicare:
Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română sau engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk.
Preselecţia CV-urilor aplicanţilor se va face de către angajator, apoi se va proceda la invitarea la selecţie a persoanelor, în timp util, de către consilierii EURES (la AJOFM Vâlcea, sediul din Rm.Vâlcea, str. Dacia, nr.8, etaj III, cam. 302, consilier EURES – Liviu Cochirlea).
Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.
Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.

Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii decembrie la Slatina.

Termen limită de trimitere a CV-ului: 10.12.2018.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...