Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

APAVIL SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile la consumatorii din municipiul Rm. Vâlcea

Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a legăturii din OL D 114 mm de pe reţeaua existentă pe strada Carol I vă comunicăm:

În data de 06.11.2018, de la ora 2330, până în data de 07.11.2018 la ora 0400 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii din municipiul Rm. Vâlcea, străzile: Carol I (de la Episcopie până la River Plaza Mall), Popa Şapcă, Al. Boicescu, Cpt. Negoescu, Col. Bădescu, Pinilor, Gabriel Stoianovici, Pătraşcu Vodă, Ştirbei Vodă (de la Carol I până la Parc Zăvoi), Splaiul Mircea Vodă, Maior Georgescu şi Splaiul Independenţei (de la Carol I până la Parc Zăvoi).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

COMPARTIMENTUL MASS-MEDIA, AL APAVIL S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...