Sub Lupă

Agent de poliţie reţinut pentru de trafic de influenţă şi luare de mită

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au desfăşurat activităţi de urmărire penală în cadrul unui dosar penal privind pe D.F.S., de 28 ani, agent principal de poliţie la un post de poliţie din cadrul I.P.J. Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată (3 acte materiale).

Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul lunii iulie 2018, poliţistul a pretins şi primit suma de 700 euro şi 100 lei de la membrii familiei unei persoane încarcerate, pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar în care efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Faţă de D.F.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor menţionate iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...