Special

Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în memoria tatălui ei

Au trecut două săptămâni de la moartea lui Ilie Balaci, iar Lorena fiica fostului fotbalist şi-a făcut un tatuaj în memoria tatălui ei.

Lorena Balaci ne se poate obişnui cu gândul că tatăl ei nu mai este printre noi. Pierderea suferită este mult prea mare, iar fiica lui Ilie Balaci s-a gândit la o modalitate de a-l avea pe tatăl ei în permanenţă alături de ea. Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în memoria ”Minunii blonde”.

“Te port în sânge, te port în suflet, te port pe piele! Te iubesc la infinit, tati!”, a postat Lorena Balaci pe pagina de socializare.

Şi mijlocaşul CSU Craiova Alexandru Mitriţă şi-a tatuat sfatul primit de la Ilie Balaci. Acesta povestit că fostul internaţional Ilie Balaci l-a sfătuit să se distreze pe teren. Mitriţă a afirmat că nu va uita niciodată cuvintele lui Balaci, astfel că şi le-a tatuat pe ceafă.

CSU Craiova a publicat pe Facebook o imagine cu tatuajul jucătorului. Fostul internaţional Ilie Balaci a murit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...