Sport

Handbal feminin, Liga Florilor, etapa a VIII-a, ASC Corona Braşov - SCM Rm. Vâlcea 22-25 (8-11)

Vâlcea a câştigat şi la Braşov şi rămâne pe primul loc, neînvinsă în campionat!

Corona a început excelent derby-ul cu SCM Rm. Vâlcea, susţinută de 2.000 de fani din tribună. Larisa Tamaş, Eliza Buceschi, Daria Bucur au dus echipa la trei lungimi distanţă: 6-3, 7-4. Vâlcea a mutat însă excelent. Glibko a fost schimbată cu brazilianca Samara Da Silva, o jucătoare adusă în ultima clipă pentru a ajuta în faza defensivă. Sud-americanca a făcut însă la Braşov un meci extraordinar, marcând de 11 ori în poarta ardelencelor.

După victoria de la Braşov, vâlcencele au sărbătorit succesul în parcarea sălii "Dumitru Popescu Colibaşi", cu muzică şi pizza. "Ca să obţinem timp, să ajungem mai repede acasă, am comandat pizza la sală şi nu am mai oprit la restaurant", au explicat oficialii vâlceni. Antrenorul Florin Pera era foarte fericit pentru evoluţia echipei sale, dar vrea ca lucrurile să nu se inflameze.

"Trebuie să rămânem modeşti, să muncim în continuare. Atmosfera e extraordinară, e meritul fetelor. Jucăm ceea ce ne dorim. Urmează însă o perioadă foarte grea, cu meciurile din Cupa EHF, cu Ikast, dar şi disputa de la Cisnădie. Nu avem timp să ne bucurăm", a declarat Florin Pera.

Corona Braşov 22
Tămaş 5, Buceschi 5, Chiper 5, Bucur 2, Ciuciulete 2, Dmitrovici 1, Chiricuţă 1, Tatalovici 1. Antrenor: Ion Crăciun

SCM Rm. Vâlcea 25
S. Da Silva 11, Vasileuskaia 7, Glibko 3, Gavrilă 2, Florică 1, Fernandez 1. Antrenor: Florin Pera

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...