Administraţie

Bani pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin

Cererea a fost depusă pe Programul Operaţional Regional, Axa Prioritară 3, Prioritatea investiţii 3.1, Creşterea eficienţei energetice în clădirile rezidenţiale, clădirile publice şi sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari / Operaţiunea B – Clădiri publice.

La întocmirea acestui proiect, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu a urmărit creşterea calităţii actului medical şi confortul pacienţilor prin intermediul celei mai ample reabilitări a Spitalului Judeţean de la construirea clădirii. Aceste obiective se vor realiza printr-o investiţie în valoare totală de 77.169.846,72 lei în reabilitarea şi modenizarea clădirii existente, în dotarea unităţii cu echipamente din clasa de eficienţă energetică ridicată, echipamente de producere de energie regenerabilă de tipul panourilor fotovoltaice, în scopul scăderii consumurilor de energie termică şi de energie electrică necesară functionarii acesteia.

Astfel, proiectul propune o serie de lucrari de anvelopare, refacere terase, trotuare perimetrale, care vor conduce la dispariţia infiltraţiilor şi a mucegaiului. Totodată, interiorul clădirii va fi recompartimentat şi se vor face lucrări de izolare termică.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...