Special

O nouă premieră mondială

Avram Iancu, membru şi Membru de Onoare al Sindicatului Administraţiei Publice FORŢA LEGII, a cucerit astăzi Constantinopolul, stabilind o nouă premieră mondială.

Consulul general al României la Istanbul, Excelenţa Sa domnul Iulian Gherman, a participat personal, împreună cu soţia sa, la întâmpinarea înotătorului Avram Iancu, pe care l-a felicitat pentru rezultatul obţinut.

Cursa înotătorului a început la Sulina, pe 2 septembrie 2018, acolo unde anul trecut a încheiat o altă performanţă unică: a străbătut Dunărea, de la izvoare până la vărsare.
Astăzi după amiază a atins Bosforul unde îl aşteptau prieteni, colegi şi consulul României la Istanbul. A înotat timp de 45 de zile, 680 de km, şi a stabilit astfel un nou record mondial de înot fără costum de neopren şi labe. Bibliotecarul din Petroşani nu e la prima ispravă de acest fel. Anul trecut a reuşit să parcurgă înot toată Dunărea de la izvor, din Munţii Pădurea neagră, până la Sulina la Vărsarea în mare. Expediţia de anul acesta, în Marea Neagră, pornită pe 2 septembrie, este dedicată Centenarului Marii Uniri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...