Ultima Oră

Un poliţist vâlcean a refuzat mita oferită de un conducător auto

În data de 30 octombrie 2018, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au realizat prinderea în flagrant a unui bărbat, în vârstă de 40 ani, din judeţul Vâlcea, cu ocazia oferirii sumei de 50 euro şi 70 lei unui agent de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Cel în cauză a oferit banii pentru a nu i se înregistra dosar penal, întrucât a fost depistat de agentul de poliţie în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte.

Poliţistul a refuzat categoric oferta şi a sesizat D.G.A. – S.J.A. Vâlcea, iar sub coordonarea procurorului de caz a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, imediat după ce făptuitorul, în biroul agentului de poliţie, i-a oferit suma de bani menţionată.

În urma constatării, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru cercetări, în baza mandatului de aducere emis de procuror, iar pe baza probelor administrate în cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de acesta, în stare de libertate.

În administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijin din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale – B.O.S. Piteşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...