Actualitate

Apavil opreste apa în Băile Olăneşti

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă din reţeaua PE D160mm, de pe strada Forestierilor intersecţie cu strada Epureşti, din Băile Olăneşti, vă comunicăm:
În data de 31.10.2018 între orele 900 – 1300 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Băile Olăneşti pe străzile: Forestierilor, Parângului, Cuibul cu Dor, Horea, Podişor, Epureşti, Islazului, Pădurii, Ponor şi Înfrăţirii.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...