Actualitate

Apavil opreşte apa pe strada Ştirbei Vodă

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a reţelei de apă potabilă din PEHD D355 mm cu reţelele existente din fontă D350 mm, respectiv D175 mm, printr-o conductă PEHD D160 mm, pe strada Ştirbei Vodă - zona Parcare Zavoi, din Râmnicu Vâlcea, vă comunicăm:

În data de 01.11.2018 între orele 0000 – 2300 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe strada Ştirbei Vodă – tronson Zăvoi până la graniţa cu comuna Vlădeşti (Restaurant Zăvoi, Poliţia Comunitară, Stadion, Permise), străzile: Independenţei, Pictor Constantin Iliescu, Intrarea Salciei, Prof. Dr. Corneliu Tamaş, Ioana Radu, Aranghel, Intrarea Albinei şi parţial strada Arinilor (de la imobilul cu nr.56 până la intersecţia cu strada Buda), Prunului, Constantin Stănciulescu, Buda, Poenari, Geniştilor, Margaretelor, Episcop Inochenţie, Comuna Vladesti – de la imobilul cu nr.1 până la imobilul cu nr.409 (imobile conectate la conducta din fonta D 350mm) şi din Orasul Ocnele Mari, strada Buda (Şcoala Buda şi Releu).
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectaţi ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produsă ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale Apavil SA vor face eforturi susţinute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...