Administraţie

Consiliul Judeţean Vâlcea aprobă stimulente pentru brancardieri şi personalul tesa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea

La propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea din data de 31 octombrie 2018 se va afla, la punctul 15, proiectul de Hotărâre privind acordarea de stimulente financiare lunare personalului medical şi de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

„Prin adoptarea unei hotârâri, ne propunem înlăturarea discrepanţelor salariale dintre personalul medical şi ceilalţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea (personal tesa, brancardieri, muncitori şi alte categorii), ale căror salarii nu au fost majorate prin lege. Este normal să luăm această măsură, care sper că va contribui la creşterea actului medical în Spitalul Judeţean Vâlcea. Avem aceste aşteptări, deoarece este cunoscut faptul că nişte oameni mulţumiţi de salariul pe care îl primesc vor munci cu mai multă tragere de inimă, vor fi mai calmi şi mai prietenoşi cu pacienţii”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...