Eveniment

Peste 50 de solicitări pentru pompierii mehedinţeni în weekend

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit în acest weekend în 24 situaţii de urgenţă şi la 28 urgenţe medicale.

În această perioadă, echipajele de pompieri au acţionat pentru stingerea a 19 incendii şi salvarea victimelor ca urmare a producerii unui număr de patru accidente rutiere.
Dintre cele 19 incendii, 16 au izbucnit la vegetaţie uscată, ca urmare a folosirii focului în spaţii deschise, pe raza localităţilor Valea Marcului, Albuleşti, Şimian, Burila Mare, Târsa, lunca Banului, Lupşa de Sus, Orşova, Stănceşti, Breznicioara, Şimian, Gârbovăţu de Sus, Buican şi Bobaiţa, fiind afectate aproximativ 70 ha de vegetaţie uscată şi mărăciniş şi alte aproximativ 70 ha de litieră.

Alte trei incendii au izbucnit la case de locuit în localităţile Dr.Tr. Severin şi Iloviţa şi la un depozit de furaje în localitatea Jiana. Echipajele SMURD împreună cu SAJ au acţionat pentru salvarea victimelor şi transportarea la spital, în urma producerii a patru accidente rutiere. Tot în această perioadă, pompierii din cadrul Detaşamnetului Orşova au intervenit pentru scoaterea unei persoane decedate din fluviul Dunărea, în zona viaductului Palangei. Persoana a fost găsită la aproximativ 3 metri de mal. S-a acţionat cu accesoriile din dotare pentru scoaterea şi predarea acesteia echipajelor SAJ şi IPJ.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...