Actualitate

Învestire la IJJ Mehedinţi

Luni, 29 octombrie 2018, la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, a avut loc un ceremonial militar în cadrul căruia, colonelul Daniel Manolea a depus jurământul în funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, în prezenţa domnului colonel Gheorghe Sebastian Cucoş, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi şef al Statului Major. La eveniment a participat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu şi consilierul judeţean Doru Dumitrescu.

”Inspectoratul Judeţean de Jandarmi este o instituţie de forţă care asigură protecţia mehedinţenilor şi ordinea publică, iar de-a lungul timpului, domnul colonel Manolea a înţeles să o conducă astfel încât să se ridice la înălţimea cerinţelor şi misiunilor ce i-au fost încredinţate. Îi doresc mult succes în continuare şi îl asigur de toată disponibilitatea mea, de la nivelul Consiliului Judeţean, în a colabora, atât pentru siguranţa cetăţenilor, cât şi pentru atragerea fondurilor europene la nivelul Inspectoratului, aşa cu de altfel, s-a întâmplat şi până în prezent!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Colonelul Daniel Manolea a promovat concursul organizat pentru funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, astfel încât îşi va continua activitatea începută din funcţia pe care a fost împuternicit încă de la începutul anului 2017.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...