Politică

Primul Birou parlamentar digital din România, lansat la Craiova

Primul birou parlamentar digital a fost lansat la Craiova de către deputatul USR de Dolj Adrian Prisnel. Este o aplicaţie gratuită de sesizări disponibilă pentru Android ce poate fi descărcată de pe Google Play şi care îi ajută pe toţi cei care vor să facă sesizări către parlamentarul respectiv doar cu un simplu click.

„Pentru ca problemele cu care se confruntă cetăţenii să se rezolve, întâi şi întâi trebuie să le spună cuiva. Niciodată, nimic n-o să se rezolve de la sine! În doar 30 secunde, prin aplicaţia eSizează! cetăţenii pot spune o problemă din judeţul Dolj, fără să mai fie nevoie să scrie o adresă clasică şi fără să mai trebuiască să vină la biroul meu parlamentar sau la o autoritate. Eu voi trimite autorităţilor locale sau centrale competente sesizarea, iar acestea au obligaţia, prin lege, să-mi răspundă. Am acest instrument, al controlului parlamentar, tocmai pentru a face instituţiile răspunzătoare în faţa cetăţenilor. Îi invit pe craioveni şi pe doljeni să descarce începând de joi aplicaţia eSizează!”, a declarat deputatul USR, Adrian Prisnel.

Lansarea aplicaţiei eSizează! va avea loc în cadrul dezbaterii Aplicaţii pentru comunitate organizate de USR Dolj, în care cetăţeni şi programatori din Craiova vor identifica nevoi concrete şi vor căuta împreună idei de aplicaţii mobile care să le rezolve
În doar câteva zile, parlamentarul a primit deja 20 de sesizări cu ajutorul acestei aplicaţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...