Special

Concert extraordinar, susţinut de Fanfara Judeţeană “Constantin Brâncoveanu” la Scundu

Fanfara Judeţeană “Constantin Brâncoveanu” a susţinut, vineri, 26 octombrie a.c., un concert de excepţie pe stadionul comunal din localitatea vâlceană Scundu, cu ocazia festivalului “Degustarea vinului rozaliu de Scundu”, ediţia a XII-a.

Concertele Fanfarei Judeţene “Constantin Brâncoveanu” sunt susţinute cu sprijinul Consiliul Judeţean Vâlcea, prin proiectul “Promovarea Moştenirii Culturale Locale”, proiect finanţat din bugetul propriu pe anul 2018, în cadrul programului finanţărilor nerambursabile pentru proiecte şi activităţi non-profit de interes judeţean din domeniul cultural.

Fanfara militară a revenit la viaţă după 12 ani de pauză, cu sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, la iniţiativa preşedintelui Constantin Rădulescu.

“Este o bucurie imensă pentru mine să-i văd pe membrii Fanfarei Judeţene în ţinute noi şi îi asigur că, în condiţiile legii, le vom acorda tot sprijinul pentru a deveni performanţi, astfel încât, în cel mai scurt timp, printr-o activitate susţinută, să se poată situa în topul celor mai cunoscuţi în domeniu”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Fanfara militară a judeţului, în haine noi

Fanfara Judeţeană “Constantin Brâncoveanu”, înfiinţată la iniţiativa şi cu susţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezentă joi, 25 octombrie a.c., la festivităţile prilejuite de “Ziua Armatei României”, într-o nouă ţinută, o frumoasă uniformă de paradă, achiziţionată recent.

“Fanfara Consiliului Judeţean Vâlcea, «Constantin Brâncoveanu», a îmbrăcat, special de Ziua Armatei, noile uniforme de paradă. Felicitări, domnule preşedinte Constantin Rădulescu!”, a declarat Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...