Economic

A fost inaugurat Centrul de Resurse şi Angajament Ford

Centrul European de Resurse şi Angajament Ford, singurul de acest gen din Europa, este un proiect realizat în colaborare cu Primăria Craiova, fundaţia Ford, compania GlobalGiving şi Universitatea din Craiova şi reprezintă un moment deosebit de important pentru comunitatea noastră, dar şi pentru generaţiile care vor veni.

Este un proiect care demonstrează că investiţiile realizate în ultimii ani de Municipalitatea craioveană, deschiderea autorităţilor către mediul economic, dar şi eforturile tuturor celor din administraţia locală, învăţământ şi comunitate, de a găsi noi modalităţi de colaborare, nu au fost în van.

„Deschiderea Centrului European de Resurse şi Angajament Ford ne dă speranţe că tinerii deştepţi şi frumoşi ai Craiovei vor dispune de toate condiţiile pentru a propune şi implementa proiecte în domeniul antreprenoriatului social, cu adevărat importante pentru noi toţi. Sunt convins că împreună - autorităţi, parteneri locali nonprofit, voluntari şi lideri educaţionali, ne vom aduce părticica noastră de contribuţie la dezvoltarea comunităţii în care trăim. Având în vedere impactul pozitiv asupra creşterii locurilor de muncă şi al calităţii vieţii locuitorilor Craiovei, instituţia pe care o reprezint şi-a arătat încă de la început interesul şi deschiderea pentru această iniţiativă, venind în sprijinul proiectului cu asigurarea clădirii pentru noul Centru. Investiţiile în educaţie şi antreprenoriat reprezintă o prioritate a Primăriei Municipiului Craiova, astfel că suntem onoraţi şi bucuroşi că fundaţia companiei Ford şi partenerul său internaţional GlobalGiving au ales să susţină o investiţie de 1 milion de dolari în Craiova. De asemenea, implicarea mediului academic, prin Universitatea din Craiova, subliniază încă o dată, că proiectele sustenabile prind viaţă doar datorită valorilor fiecărui partener în parte”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...