Politică

Senatorul Romulus Bulacu, interesat de reabilitarea drumului spre staţiunea Băile Olăneşti

Senatorul Romulus Bulacu i-a adresat o întrebare ministrului Transporturilor, Lucian Şova, prin care îi cere lămuriri cu privire la situaţia Drumului Naţional 64. Parlamentarul vâlcean îi solicită ministrului Şova informaţii concrete despre data când vor fi executate reparaţiile pentru această porţiune de drum naţional, singura cale de acces în staţiunea Băile Olăneşti.

Domnule Ministru,

DN 64 este singura cale de acces către staţiunea Băile Olăneşti şi către alte patru localităţi componente: Tisa, Comanca, Pietriş şi Gurguiata. De mai bine de opt luni accesul în staţiunea balneo-climaterică este în pericol, după ce o alunecare de teren a afectat o porţiune din drumul naţional de la intrarea în localitate.

În data de 15 martie a.c. s-a produs o alunecare de teren care a antrenat o prăbuşire din carosabil şi de atunci nu s-a luat nicio măsură concretă. Ploile abundente din toată această perioadă au afectat şi mai mult structura drumului naţional DN 64. De asemenea, sunt în pericol conducta de gaz metan şi reţeaua de apă. Oficialităţile locale spun că situaţia se agravează de la o zi la alta şi că problema ar fi trebuit să fie rezolvată rapid de proprietarul drumulului, Compania Naţională Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe cale de consecinţă, domnule ministru, având în vedere cele expuse, vă rog să-mi comunicaţi care este situaţia acestui drum national în evidenţele dumneavoastră şi când vor fi executate reparaţiile pentru această porţiune a DN64, singura cale de acces în staţiunea Băile Olăneşti?

Vă mulţumesc.
Solicit răspuns scris.

Senator Romulus Bulacu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...